Universeel autobedrijf Borst Auto en Carwash TotaalUniverseel autobedrijf Borst Auto en Carwash Totaal - WerkplaatsUniverseel autobedrijf Borst Auto en Carwash Totaal - WasstraatUniverseel autobedrijf Borst Auto en Carwash Totaal

Reacties
  • Eigenlijk zou ik hier niet moeten reageren.... Wan... Meer...
  • Al jarenlang ben ik een trouwe en zeer tevreden kl... Meer...
  • vandaag eerste vip behandeling gehad. Was uitsteke... Meer...
  • vrij.26-7-2013 Als ik al deze positieve berichten ... Meer...
  • Bedankt voor de service! Onze klant is prima gehol... Meer...

De beste wasstraat - carwash van Utrecht, Vleuten - De Meern en omstreken

Autobedrijf Borst is in de Meern al jaren voor veel mensen een begrip. Niet alleen voor reparaties, A.P.K. en onderhoud aan de auto, maar ook met de wasstraat. Omdat de autolakken vanwege milieubeschermende maatregelen steeds zachter worden is Borst Auto & Carwash totaal in 2006 overgegaan naar een lak vriendelijke wasstraat met textiellappen. Deze techniek is vele malen vriendelijker voor uw autolak dan de traditionele wasstraat met borstels.

Deskundig personeel >> Uw auto echt goed schoon

Ons deskundig personeel begeleid uw auto door de wasstraat en zorgt er voor dat ook moeilijk bereikbare plekjes voldoende aandacht krijgen. Hierdoor onderscheiden wij ons van vele andere wasstraten en wordt uw auto echt goed schoon.

Borst Auto & Wasstraat Totaal De Meern Borst Auto & Wasstraat Totaal De Meern Borst Auto & Wasstraat Totaal De Meern

Doe-het-zelf wasboxen

Borst Auto & Carwash Totaal beschikt over drie overdekte Doe-Het-Zelf wasboxen met o.a. wax, schuimborstel, velgenreiniger en osmose spoeling (kalkvrij water voor vlekkenloos opdrogen). Samen met vier stofzuigers met sterke zuigkracht staan deze 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar.

Programma's

PREMIUM PLUS

Handmatige voorwas Machinale voorwas Schuimwas
Dorpel-velgenwas Extra velgenwas Hogedruk velgenwas
Textielwas met extra shampoo Textielwas met shampoo Bodemconservering
Spoelwax RAIN-X conservering
Drooghulp Drogen

Gratis wasbeurt

Gratis wasbeurt in  onze lakvriendelijke wasstraat

Nieuw in onze wasstraat: sparen voor een gratis wasbeurt. Vraag naar onze spaarkaart. Bij elke wasbeurt, ongeacht welk programma, ontvangt u een stempel. 10 stempels geeft recht op een gratis wasbeurt naar keuze.

Gratis stofzuiger

Kiest u voor het uitgebreide wasprogramma Premium plus, dan krijgt u er een munt voor de stofzuiger gratis bij. Munten voor de stofzuigers zijn verkrijgbaar in de shop en in de automaat voor €0,50. Met één munt kunt u +/- 4 minuten gebruik maken van de stofzuiger.

Milieu vriendelijk auto wassen

Het water gebruikt tijdens het wassen in onze wasstraat - carwash en bij onze wasboxen wordt met behulp van een zeer ingenieus waterzuiveringssysteem zonder agressieve chemische waterbehandelingen steeds volledig hergebruikt. Dit is mogelijk door het gebruik van zeer zachte en biologisch afbreekbare shampoos en waxen.

Via dit unieke waterzuiveringssysteem worden bestanddelen zoals o.m. zand, olie en vet afgescheiden van het te hergebruiken water, en als verontreinigd slib afgevoerd naar recyclingplaatsen.

Openingstijden

Onze ruime openingstijden :

  • De wasstraat - carwash:Ma t/m Vr van 8:00 tot 17:30, Za van 9:00 tot 17:00.
  • De Doe-Het-Zelf Wasboxen en stofzuigers : 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 
LOADING
Volkswagen onderhoud en reparatieFord onderhoud en reparatieHonda onderhoud en reparatieSeat onderhoud en reparatieSkoda onderhoud en reparatieAudi onderhoud en reparatieBMW onderhoud en reparatieCitroën onderhoud en reparatieDaihatsu onderhoud en reparatieFerrari onderhoud en reparatieFiat onderhoud en reparatieHyundai onderhoud en reparatieKia onderhoud en reparatieLancia onderhoud en reparatieMazda onderhoud en reparatieMercedes Benz onderhoud en reparatieMini onderhoud en reparatieMitsubishi onderhoud en reparatieNissan onderhoud en reparatieOpel onderhoud en reparatiePeugot onderhoud en reparatiePorsche onderhoud en reparatieRenault onderhoud en reparatieSaab onderhoud en reparatieSmart onderhoud en reparatieSubaru onderhoud en reparatieSuzuki onderhoud en reparatieToyota onderhoud en reparatieVolvo onderhoud en reparatie

Gratis wasbeurt

borst_logo_200


Molensteijn 39
3454 PT
De Meern
Industrieterrein Oudenrijn
Tel. 030 666 27 19

...